Puslapiai

Pradinis puslapis

2016 m. spalio 21 d., penktadienis

Ruošiamės Helovinui!

Sveiki! Šiandien paruošiau šiek tiek kitokį įrašą. Manau daug panelių švęs Heloviną, tad pristatau keltą man patikusių idėjų, kuo galėtumėte persirengti. Man tai ganėtinai įdomi ir linksma šventė, tačiau šiais metais bus pirmasis mano normaliai atšvęstas Helovinas, kuriam ruoštis pradėjau tikrai anksti ir išties tuo džiaugiuosi. Tikiuosi bus įdomu paskaitinėti, galbūt įrašas net padės išsirinkti šių metų makiažą! ;>
P.S. idėjos įvairios, nuo tikrai sudėtingos, iki laaabai lengvų^^
P.S.S. video nuorodos paspaudus ant pavadinimo, žinoma galit rasti ir kitų, bet šie man patiko labiausiai.


Enchantress, o lietuviams geriau žinoma kaip Kerėtoja, yra tikroji "blogiukė" pasaulį iš proto išvedusiame filme "Suicide Squad" ( Savižudžių būrys). Makiažas palyginti lengvas, tačiau problema su drabužiais. Pati šiais metais būsiu ši veikėją, tad jau spėjau pasiknaisioti po youtube ir man laaabai patiko ši makiažo pamokėlė. Kaip per patį video sakė mergina, aš tiesiog apsirengsiu juodai ir manau turėtų neblogai atrodyti, o taip dar galima ir sutaupyti pinigėlių.

 Vaizdo rezultatas pagal užklausą „ENCHANTRESS MAKEUP TUTORIAL (Suicide Squad Halloween Costume Idea 2016)“
2. Mergina-skeletas

Pirmoji mano idėja buvo būtent ši, tačiau vėliau persigalvojau. Atrodo tikrai įspūdingai, o priemonių kažkokių stebuklingų nereikia.Problemėlė gali būti kruopštumas, įgūdžiai, nes darbas reikalauja tiek laiko, tiek pastangų, tiek praktikos, todėl patariu keletą dienų prieš šventę, pabandyti pasidaryti makiažą ( pasibandymui ), kad dėl viso pikto liktų laiko kito varianto paieškoms.


Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Half Skull Halloween Makeup Tutorial!“

Iškart pasakau, kad tikrai sunku, tačiau merginoms "prie meno" tikrai pasakiška idėja. Na begalo bekrašto įdomiai atrodo. Ir išties tikroviškai. Pabandykit, galbūt pavyks, jei taip nutiktų, neabejoju, kad atrodysit geriau už visus, ko Jums ir linkiu ^^.
Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Trippy Double Vision Halloween Makeup Tutorial“ Vaizdo rezultatas pagal užklausą „TRIPPY TRIPLE VISION HALLOWEEN MAKEUP TUTORIAL“

Lengva, miela, gražu. Tai ko ir ieškome. Jeigu dažotės - neabejoju, kad visas reikalingas priemones rasite namuose, kas reiškia jokių papildomų išlaidų. Na, nebeturiu kur išsiplėsti, todėl judėsiu prie paskutiniosios idėjos.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Easy Deer Makeup Tutorial | Halloween 2016“

Vėlgi, tikrai paprastas, tačiau įdėjus vos vos pastangų puikiai atrodantis variantas. Galima rasti daug video su šiuo makiažu, o ir pačioms improvizuoti duodama tikrai daug galimybių. Priemones galite rasti savo arba mamos kosmetinėje, taigi, galėsit sutaupyti ir už tuos pinigus nuveikti ar nusipirkti tai kas jums tikrai prie širdies.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Comic Book/ Pop Art Halloween Tutorial | BeautywithTashy“