Puslapiai

Pradinis puslapis

2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Didžiausios fotošopo klaidos

Sveiki visi kurie dar nevisiškai pamiršo šitą Dem rašliavų blogiūkšį! Po neįtikėtinai didelio laiko tarpo grįžtu su nauju įrašų, tačiau pirmiausia šiek tiek naujienų.
Visų pirma tai palikau MA. Tačiau tik žaidimą. Facebook'e mane visuomet galit rasti. Kadangi žaidimą palikau, tai nerašysiu apie naujas akcijas ar panašius dalykus. 
Na ir antra naujiena - beproto pamėgau fotošopinti. Fone taip pat manot mano darbelį. Tad manau sulauksit nemažai įrašų ir apie fotošopinimą.
------
Grįžtant prie šiandienos įrašo, rodau viską ant savęs, nes nenoriu įžeisti kitų panelių, kurios galbūt yra dar visai pradžiamokslės. Žinau, kad tokių įrašų jau buvo ir kituose blog'uose, tačiau manau, jog kiekvienas viską pateikiam savaip ir galbūt Jums patinka mano rašymo stilius( išties daug galvojau šia tema ir man būtų smagu paskaityti Jūsų nuomones apie tai ). Netempiant į naktį, pradedam!

1. Smailios galūnės


Žiūrint pasidaro net baisu, kad prisilietus prie kitos panelės jos nesužeistų, juk tai pavojinga mūsų sveikatai! Na rimtai, panelės, neužtenka tik pasukti kūno dalies, reikia įdėti šiek tiek daugiau darbo.

2. Aptrupėjusios galūnės


Jei norit padaryt sudužusios porceleninės lėlės įvaizdį - viskas puiku, tačiau nemačiau, kad pas ką nors būtų panaudota ši idėją, tačiau vistiek ranka ar dar kita kūno dalis aptrupėjusi. Buvo sunku tai pavaizduoti, net ir dabar čia nėra labai tikslu, tačiau manau supratot apie ką aš. Nuo šiol man dar kyla klausimas kaip jos taip padaro?! 

3. Prasta kokybė


Žinoma, gali būti bendrai visa nuotrauka prastos kokybės, tačiau būna, kad tiesiog viena galūnė lyg išblukusi(turbūt todėl, kad neskalbė su Perwoll). Nežinau kaip man čia pavyko pavaizduoti, bet bendrai atrodo laaabai prastai.

4. Suliejimas? Ne, negirdėjau


Fotošope labai svarbi funkcija yra liejimas (paint.net'e tikslus pavadinimas yra gauso suliejimas), tačiau ne visos panelės šia funkcija naudojasi. Rodau porą iš galimų variantų - galūnių TIK paprastas uždėjimas viena ant kitos  (žiūrėti prie pirmo punkto) ir nesulieta pripiešta vieta kuri taipogi atrodo klaikiai.
---------
Tiek esu paruošusi šiam kartui! Tikiuosi įrašą buvo smagu skaityti, o kitame papasakosiu kaip šių klaidų išvengti. Manau, jog labiau įgudusios fotošoperės neperskaitys nieko naujo, bet tikiuosi bent šiek tiek pagelbėti dar visai "žaliom" šitam reikaliukį ;> .

Demetria

P.S. kviečiu apsilankyti Safyrės blog'e (spausti čia) kur rasite interviu su manimi bei Emily ir Emile! Nepamirškit paskaityti ir kitų įrašų ;>

2 komentarai:

  1. Irasas isties saunus ir manau daug kam pagelbejantis ;) Patiko tavo rasymo stilius, viskas trumpa ir aisku, kartais net priverciantys nusisisypsoti sakinukai :D Taip ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti