Puslapiai

Pradinis puslapis

2016 m. kovo 23 d., trečiadienis

Drabužinės ir grožio salono reikaliukai

Hey! Kaip ir minėjau praeitame įraše, susitinkam po trumpo laiko. Jau aprašiau būstų dekoravimo klaidas, o šį kartą apžvelgsiu klaidas, kurios žymiai dažniau užkliūna už akių, tai mūsų išvaizdos klaidos. Paveikslėliuose rodomi pavyzdžiai daryti ant mano lėlės. Per daug neužsiplepu ir eime prie įrašo esmės!

1. Oranžinis įdegis.
Taip atrodant rodytis turėtų būti gėda ne tik MA pasaulyje, bet ir realybėje. Atrodo kaip nusipurškus netikusios spalvos dirbtiniu įdegiu. Pripažinkit, kad viešumoje nenorėtumėt rodytis tokios, nebent jums reikėtų sudaryti morkos įvaizdį.







 2. Ant plaukų "užlipę" auskarai arba rankinės dirželis.

Realybėje į plaukus auskarų nesisegame, tai kodėl taip darome žaidime? Daug gražiau atrodo parinkta tinkama šukuosena. Jeigu jau tokios nerandat, nesiverkit auskarų, tai ne pasaulio pabaiga. Rankinių dirželiams taikau tą pačią taisyklę, tik čia jau galima padaryti paprasčiau - rinktis kitą rankinę. Juk kūrėjai jų mums užtektinai yra sukūrę.


3. Iš skrybėlės išsikišę plaukai.
Visų pirma, tai stipriai prasilenkia su logika, o žinoma ir grožio neprideda. Neturiu ką labai daug pasakyt apie tai, žodžiu, tai viena iš labiausiai besimatančių klaidų.







4. Per daug spalvų viename derinyje.
Kaip aš vadinu, tiesiog mirgu margu. Nuo tokių vaizdų gali net akis įsiskaudėti. Ne tik negražu, bet ir kenkia mūsų sveikatai!(aš žinoma juokauju, jeigu dar kas nors nesuprato) Apibendrinant:
«----Susipažink, čia Vardenė
Jos deriniuose per daug spalvų
Tai labai negražu, bet jai tai nerūpi
Nebūk kaip Vardenė









5. Netinkamas fonas.
Na, nesusiję nei su drabužine, nei su grožio salonu, bet vis tiek kliūna akis už netinkamai parinkto fono. Nėra ką čia daug komentuot, tiesiog neapgalvotas bendras vaizdas.









Tiek žinių šį kartą iš manęs. Gali būti, kad kažką pamiršau, atsiprašau. Kai kurioms klaidoms galbūt reikėtų nemažai bandymų, stebėjimų, bet visų klaidų nesurašysi, čia tik esminės, dažniausiai pasitaikančios. Tikiuosi Jūs tokių nedarot, o jeigu ir darot, galbūt nebedarysit. ♥ Su meile,

«Jūsų Dem»

2 komentarai:

  1. Įrašo tema gana įdomi, tekstas maloniai skaitėsi, bet paveikslėliai keistokai išmėtyti. Manau galėtum jiems suteikti rėmelius ir pasirinkti vieną pusę, kurioje juos dėliosi.
    Taip pat siūlyčiau išryškinti tekstą prie numeriukų :)
    Na, o viską apibendrinant, būtų visai puiku, jei sulauktume "Drabužinės ir grožio salono reikaliukų" antros dalies.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, atsižvelgsiu į pastabas :) . Dėl antros įrašo dalies taip pat dar pagalvosiu ☺

      Panaikinti